Test twilight 2

3. ledna 2010 v 16:40 | :-)
1.Čím se živí Bellin táta?
a)je kuchař
b)vlastní pekárnu
c)je policejní náčelník

2.Kolik sourozenců má Bella?
a)mladšího bratra
b)staršího bratra a sestru
c)žádného

3.Jak se jmenuje městečko de kterého Bella přijíždí za svým otcem?
a)Fox
b)Forks
c)Blue Forks

4.Jak se jmenuje přítel Belliny mámy?
a)Phil
b)Felix
c)Paul

5.Kolik je Belle let?
a)18
b)17
c)16

6.V kterém roce se narodil Edward?
a)1989
b)1901
c)1956

7.Na jakou nemoc umíral Edward?
a)na tyfus
b)na mor
c)na španělskou chřipku

8.Z jakého města se přistěhovala Bella?
a)Phoenix
b)Los Angeles
c)Washington

9.Jak se jmenuje pláž ,na kterou Bella vyrazila s přáteli ze školy?
a)Havaj beach
b)La push
c)La palma

10.Jak se jmenuje otec Jakoba?
a)Tom
b)Billy
c)Michael

11.Kdo napsal knižní předlohu Stmívání?
a)Robert Langdom
b)Stephenie Meyer
c)Gunter Grass

12.Který herec ztvárnil ve filmu postavu Emmetta?
a)Jackson Rathbone
b)Robert Pattinson
c)Kellan Lutz

13.Jaký dárek dal táta Belle na uvítánou?
a)šperk
b)kabelku
c)auto

14.Jakou schopnost má Alice?
a)mluví se zvířaty
b)vidí do budoucnosti
c)kouzlí

15.Jaký sport hrají upíři rádi za bouřky?
a)baseball
b)fotbal
c)golf

16.Jakou krví se živí rodina Cullenových?
a)lidskou
b)zvířecí
c)žádnou

17.Co umí Edward?
a)čte myšlenky
b)ovládá počasí
c)uzdravuje

18.Jak se jmenoval upír ,který pro následoval Bellu?
a)James
b)Laurent
c)Vittori

19.Jak se jmenuje jeho partnerka?
a)Claire
b)Jane
c)Victoria

20.Chodila Bella někdy s Jacobem?
a)ano
b)ne
c)nevím



SPRÁVNÉ ODPOVĚDI
1C ,2C ,3A ,4A ,5B ,6B ,7C ,8A ,9B ,10B ,11B ,12C ,13C ,14B ,15A ,16B ,17A ,18A ,19C ,20B


VYHODNOCENÍ
-za každou správnou odpověd si napiš 1 bod

0-8 BODŮ
=chce to doučování

9-15 BODŮ
=to je fakt dobré!

16-20 BODŮ
=Gratujuji,patříš mezi největší fanoušky stmívání

Zdroj: popcorn speciál o twilight a new moon
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama