Test twilight 1

3. ledna 2010 v 16:14 | :-) |  Zajímavosti
1.Jaké mají zvláštní vlastnosti členové rodiny Cullenů?
a) Alice vidí do budoucnosti a Edward čte myšlenky
b) Rose může být neviditelná a Esme umí lítat
c)Nemají žádné schopnosti

2.Jaké jsou znaky upírství ve Stmívání?
a)rychlost,síla,mění se jim barva očí,nejedí,nespí a mají studenou kůži
b)jediným znakem jsou dlouhé špičáky
c)neumějí sát krev z krku

3.Jak se odlišují ve stmívání Cullenovi od ostatních upírů?
a)Cullenovi nemusí pít krev
b)jsou to "vegetariáni" ,pijí jenom zvířecí krev
c)ničím ,jsou všichni stejní

4.Kde se odehrává jediná pořádná akční scéna z filmu?
a)v baletním studiu
b)v lese
c)v baru

5.Kde se dva hlavní hrdinové poprvé uviděli?
a)před školou na parkovišti
b)při vyučování
c)ve školní jídelně

6.Jak se jmenuje Bellin kamarád z dětství?
a)James
bJjakob
c)Mike

7.Čím je zvláštní Edwardův pokoj?
a)nejsou tam okna
b)chybí tam postel
c)nemá vlastní pokoj

8.Jaká je nejoblíbenější hra upírů?
a)fotbal
b)kriket
c)baseball

9.Kdy mají upíři ve stmívání černé oči?
a)když mají blbou náladu
b)když mají žízen
c)když jsou na světle

10.Jak vypadá pleť Cullenových na slunečním světle?
a)je jako posetá diamanty
b)je průhledná
c)zčerná

11.V jakém roce se Edward proměnil v upíra?
a)2008
b)1988
c)1918

12.Jaká je jediná možnost ,jak se zbavit zlého upíra Jamese?
a)vysát mu krev
b)zabít ,roztrhat na kusy a spálit
c)bodnout ho do srdce

13.Dokáže Edward ve Stmívání zachránit Bellu?
a)jo ,vysaje jí jed z ruky
b)jo ,odveze ji do nemocnice
c)ne ,nechá jí proměnit se




ŘEŠENÍ
1A ,2A ,3B ,4A ,5C ,6B ,7B ,8C ,9B ,10A ,11C ,12B ,13A


MÍNˇ NEŽ 8 SPRÁVNÝCH ODPOVĚDÍ
-Tvoje znalosti jsou dost slabé.Musíš si zajít do kina na New moon a pořádně se podívat ještě jednou na twilight

VÍC JAK 8 SPRÁVNÝCH ODPOVĚDÍ
-Jsi správný fanoušek Twilight sagy :-D


Pište do komentářů jak jste dopadli ,popř. co jste nevěděli..


Zdroj: www.dívka.cz
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama