Leden 2010

Twilight saga opět boduje

31. ledna 2010 v 0:13 | :-) |  Novinky
Robert Pattinson alias Edward Cullen se stal nejvíce sexy mužem planety za rok 2009...není se čemu divit...Na pátém místě se umístil Taylor Lautner


Rodokmen Cullenů

30. ledna 2010 v 23:59 | :-) |  Zajímavosti
Zdroj: www.google.com

Oči Cullenů

17. ledna 2010 v 0:13 | :-) |  Zajímavosti

Zdroj: www.google.com

Oči Edwarda

17. ledna 2010 v 0:11 | :-) |  Edward Cullen
....-velice zajímavé foto-....

Zdroj: www.google.com

Bella a Edward nebo Bella a Jacob

15. ledna 2010 v 23:33 | :-) |  Zajímavosti
Toto je u mě 50 na 50....K Belle se mi líbí jak Jacob tak Edward...
Edward a Bella

Jacob a Bella

Tak pro koho jste se rozhodli?Hlasujte v anketě..:-D

Zdroj: www.google.com

Dvojník Jacoba?

15. ledna 2010 v 23:22 | :-) |  Jacob Black
Tady se mi nezdá až tak moc podobný...

Zdroj: www.google.com

Dvojník Edwarda?

15. ledna 2010 v 23:21 | :-) |  Edward Cullen
Našla jsem dva dvojníky Edwarda...no nějaká podoba tam je :-D

Zdroj: www.google.com

Vaše nápady

15. ledna 2010 v 22:44 | :-) |  Novinky
Když jsem založila tento blog tak návštěvnost byla o 80% větší a článků bylo o 50% méně tak nechápu proč mám tak malou návštěvnost a tímto vás chci požádat aby jste mi napsali do komentářů co se vám líbí(nelíbí),jaké články by se zde měly objevit a co by vás zajímalo.....
Děkuji za vaše komentáře :-P


Herci ve filmu a ve skutečnosti EDWARD

15. ledna 2010 v 22:39 | :-) |  Edward Cullen
Zdroj: www.google.com

Herci ve filmu a ve skutečnosti EMMETT

15. ledna 2010 v 22:38 | :-) |  Emmett Cullen
Zdroj: www.google.com

Herci ve filmu a ve skutečnosti CARLISLE

15. ledna 2010 v 22:36 | :-) |  Carlisle Cullen
Zdroj: www.google.com

Herci ve filmu a ve skutečnosti ESME

15. ledna 2010 v 22:33 | :-) |  Esme Cullen
Zdroj: www.google.com

Herci ve filmu a ve skutečnosti ROSALI

15. ledna 2010 v 22:32 | :-) |  Rosali Cullen
Rosali se mi zdá ve skutečnosti mnohem krásnější.
Zdroj: www.google.com

Herci ve filmu a ve skutečnosti JASPER

15. ledna 2010 v 22:28 | :-) |  Jasper Cullen
Zdroj: www.google.com

Herci ve filmu a ve skutečnosti ALICE

15. ledna 2010 v 22:26 | :-) |  Alice Cullen
Zdroj: www.google.com

Breaking Dawn Official Trailer

9. ledna 2010 v 12:28 | :-) |  Breaking dawn
Breaking Down trailer naleznete zde Breaking Dawn Trailer

Zdroj: www.google.com

Eclipse Official Trailer

9. ledna 2010 v 12:26 | :-) |  Eclipse
Eclipse trailer naleznete zde Eclipse Trailer

Zdroj: www.google.com

New Moon Official Trailer

9. ledna 2010 v 12:24 | :-) |  New moon
New Moon trailer naleznete zde New Moon Trailer

Zdroj: www.google.com

Twiligh Official Trailer

9. ledna 2010 v 12:23 | :-) |  Twilight
Twilight trailer naleznete zde Twilight trailer

Zdroj: www.google.com

New Moon Soundtrack

9. ledna 2010 v 12:21 | :-) |  Hudba
New Moon soundtrack naleznete zde New Moon Soundtrack

Zdroj:www.google.com

Twilight Soundtrack

9. ledna 2010 v 12:18 | :-) |  Hudba
Soundtrack naleznete zde Twilight soundtrack

Zdroj: www.google.com

Videa přeměny Belly na upíra

9. ledna 2010 v 11:41 | :-) |  Zajímavosti
K obrázkům jsem našla ještě toto video.


Pěkně upravené fotky

9. ledna 2010 v 11:33 | :-)

Zdroj: www.google.com

Baletní studio

9. ledna 2010 v 11:31 | :-) |  Zajímavosti
Zdroj: www.google.com

Strom Cullenů

9. ledna 2010 v 11:27 | :-) |  Zajímavosti
Zdroj: www.google.com

Renesme a Jacob

9. ledna 2010 v 11:26 | :-) |  Zajímavosti
Zdroj: www.google.com

Údajně fotky ze svatby Edwarda a Belly

9. ledna 2010 v 11:20 | :-) |  Zajímavosti
Zdroj:www.google.com

Fotky Renesme

9. ledna 2010 v 11:20 | :-) |  Renesme
Našla jsem na netu pár fotek renesmé...že by bylo už jasné kdo ji bude hrát?


Zdroj: www.google.com

Zajímavý obrázek Edwarda a Belly :-D

9. ledna 2010 v 11:12 | :-) |  Zajímavosti
Když jsem hledala nové obrázky na blog narazila jsem na tady ten....
Zdroj: www.google.com

Kdo je nejlepší z cullenů?

9. ledna 2010 v 11:11 | :-) |  Ankety
Tak hlasujte...
Zdroj: www.google.com

Bella jako upír

9. ledna 2010 v 11:07 | :-) |  Bella Swan
Fotky jak bude vypadat Bella jako upír...
Zdroj: www.google.com

People's Choice Award's

9. ledna 2010 v 10:48 | :-) |  Novinky
V anketě People's Choice Award's bodoval druhý díl twilight ságy new moon.V diváckém hlasování získal ocenění nejoblíbenější film,nejoblíbenější filmová série a nejoblíbenější tým herců.A Taylor laurent coby Jacob získal ocenění nejoblíbenější průlomový herec.Blahopřeji a jen tak dál...

Test twilight 2

3. ledna 2010 v 16:40 | :-)
1.Čím se živí Bellin táta?
a)je kuchař
b)vlastní pekárnu
c)je policejní náčelník

2.Kolik sourozenců má Bella?
a)mladšího bratra
b)staršího bratra a sestru
c)žádného

3.Jak se jmenuje městečko de kterého Bella přijíždí za svým otcem?
a)Fox
b)Forks
c)Blue Forks

4.Jak se jmenuje přítel Belliny mámy?
a)Phil
b)Felix
c)Paul

5.Kolik je Belle let?
a)18
b)17
c)16

6.V kterém roce se narodil Edward?
a)1989
b)1901
c)1956

7.Na jakou nemoc umíral Edward?
a)na tyfus
b)na mor
c)na španělskou chřipku

8.Z jakého města se přistěhovala Bella?
a)Phoenix
b)Los Angeles
c)Washington

9.Jak se jmenuje pláž ,na kterou Bella vyrazila s přáteli ze školy?
a)Havaj beach
b)La push
c)La palma

10.Jak se jmenuje otec Jakoba?
a)Tom
b)Billy
c)Michael

11.Kdo napsal knižní předlohu Stmívání?
a)Robert Langdom
b)Stephenie Meyer
c)Gunter Grass

12.Který herec ztvárnil ve filmu postavu Emmetta?
a)Jackson Rathbone
b)Robert Pattinson
c)Kellan Lutz

13.Jaký dárek dal táta Belle na uvítánou?
a)šperk
b)kabelku
c)auto

14.Jakou schopnost má Alice?
a)mluví se zvířaty
b)vidí do budoucnosti
c)kouzlí

15.Jaký sport hrají upíři rádi za bouřky?
a)baseball
b)fotbal
c)golf

16.Jakou krví se živí rodina Cullenových?
a)lidskou
b)zvířecí
c)žádnou

17.Co umí Edward?
a)čte myšlenky
b)ovládá počasí
c)uzdravuje

18.Jak se jmenoval upír ,který pro následoval Bellu?
a)James
b)Laurent
c)Vittori

19.Jak se jmenuje jeho partnerka?
a)Claire
b)Jane
c)Victoria

20.Chodila Bella někdy s Jacobem?
a)ano
b)ne
c)nevím



SPRÁVNÉ ODPOVĚDI
1C ,2C ,3A ,4A ,5B ,6B ,7C ,8A ,9B ,10B ,11B ,12C ,13C ,14B ,15A ,16B ,17A ,18A ,19C ,20B


VYHODNOCENÍ
-za každou správnou odpověd si napiš 1 bod

0-8 BODŮ
=chce to doučování

9-15 BODŮ
=to je fakt dobré!

16-20 BODŮ
=Gratujuji,patříš mezi největší fanoušky stmívání

Zdroj: popcorn speciál o twilight a new moon

Test twilight 1

3. ledna 2010 v 16:14 | :-) |  Zajímavosti
1.Jaké mají zvláštní vlastnosti členové rodiny Cullenů?
a) Alice vidí do budoucnosti a Edward čte myšlenky
b) Rose může být neviditelná a Esme umí lítat
c)Nemají žádné schopnosti

2.Jaké jsou znaky upírství ve Stmívání?
a)rychlost,síla,mění se jim barva očí,nejedí,nespí a mají studenou kůži
b)jediným znakem jsou dlouhé špičáky
c)neumějí sát krev z krku

3.Jak se odlišují ve stmívání Cullenovi od ostatních upírů?
a)Cullenovi nemusí pít krev
b)jsou to "vegetariáni" ,pijí jenom zvířecí krev
c)ničím ,jsou všichni stejní

4.Kde se odehrává jediná pořádná akční scéna z filmu?
a)v baletním studiu
b)v lese
c)v baru

5.Kde se dva hlavní hrdinové poprvé uviděli?
a)před školou na parkovišti
b)při vyučování
c)ve školní jídelně

6.Jak se jmenuje Bellin kamarád z dětství?
a)James
bJjakob
c)Mike

7.Čím je zvláštní Edwardův pokoj?
a)nejsou tam okna
b)chybí tam postel
c)nemá vlastní pokoj

8.Jaká je nejoblíbenější hra upírů?
a)fotbal
b)kriket
c)baseball

9.Kdy mají upíři ve stmívání černé oči?
a)když mají blbou náladu
b)když mají žízen
c)když jsou na světle

10.Jak vypadá pleť Cullenových na slunečním světle?
a)je jako posetá diamanty
b)je průhledná
c)zčerná

11.V jakém roce se Edward proměnil v upíra?
a)2008
b)1988
c)1918

12.Jaká je jediná možnost ,jak se zbavit zlého upíra Jamese?
a)vysát mu krev
b)zabít ,roztrhat na kusy a spálit
c)bodnout ho do srdce

13.Dokáže Edward ve Stmívání zachránit Bellu?
a)jo ,vysaje jí jed z ruky
b)jo ,odveze ji do nemocnice
c)ne ,nechá jí proměnit se




ŘEŠENÍ
1A ,2A ,3B ,4A ,5C ,6B ,7B ,8C ,9B ,10A ,11C ,12B ,13A


MÍNˇ NEŽ 8 SPRÁVNÝCH ODPOVĚDÍ
-Tvoje znalosti jsou dost slabé.Musíš si zajít do kina na New moon a pořádně se podívat ještě jednou na twilight

VÍC JAK 8 SPRÁVNÝCH ODPOVĚDÍ
-Jsi správný fanoušek Twilight sagy :-D


Pište do komentářů jak jste dopadli ,popř. co jste nevěděli..


Zdroj: www.dívka.cz

Podpořte petici

3. ledna 2010 v 15:40 | :-) |  Midnight sun
Podpořte petici ,zapište se....


Erb Cullenů

3. ledna 2010 v 15:30 | :-) |  Zajímavosti
Já jsem si toho vůbec nevšimla ,a to jsem se dívala na twilight a new moon více než 20 x

VÝZNAM ERBU

1.LEV= Neohrožená odvaha

2.RUKA= Příslib víry ,důvěry ,upřímnosti a spravedlnosti

3.ČTYŘLÍSTEK= Věčnost

4.ZDOBENÍ OKOLO= Ochrana


Zdroj: www.venavella.mujblog.centrum.cz , www.google.com

Význam obálek knih

3. ledna 2010 v 15:19 | :-) |  Zajímavosti
1.Twilight
-Jablko=znamená zakázané ovoce,zakázanou lásku upíra a člověka













2.New Moon
-Vadnoucí květina ,symbolizuje i Bellinu vadnoucí duši















3.Eclipse
-Stuha symbolizuje Bellinu snahu odtrhnout se od dosavadního života














4.Breaking Down
-Červený pěšec symbolizuje Bellinu slabost jako člověka a bílá dáma její sílu jako upírku
















Zdroj: www.venavella.mujblog.centrum.cz

Tak který...?

3. ledna 2010 v 14:44 | :-)


http://blogs.saschina.org/caroline02pd2016/files/2009/09/midnightsun.png

Midnight sun

3. ledna 2010 v 14:40 | :-) |  Midnight sun


Toto je poslední nedokončený díl z twilight ságy ,který vypráví Edward.
Rozhodla jsem se vám tady dát pár kapitol :-D


http://twilightbookaddicts.files.wordpress.com/2009/04/midnight-sun.jpg

http://blogs.saschina.org/caroline02pd2016/files/2009/09/midnightsun.png

Zdroj: www.seznam.cz

Breaking down

3. ledna 2010 v 14:35 | :-) |  Breaking dawn
Předposlední díl rozbřesk (Breaking down) začíná svatbou Edwarda a Belly ,kteří po velkolepé svatbě odjedou na ostrov ,který vlastní Cullenovi.Na ostrově se spolu vyspí .Když mají odjíždět domů je Belle špatně a začíná mít podezdření ,že je těhotná.Edward tuto zprávu neslyší rád a dokonce jednu chvíli chce aby Bella dala dítě pryč.Ale Bella je rozhodnutá si dítě nechat.Rosalie se v této chvíli stává její nejlepší přítelkyní ,ale jen proto že věří ,že Bella při porodu zemře a dítě jí zůstane.I přes velké bolesti (lámání žeber...) Bella začíná rodit už po zhruba půl roce.Při porodu umírá a tak jí Edward přemění na upíra.Dítě je zdravé jmenuje se Renesmé (Bella toto jméno vybrala posdle René a Esme) .Cullenovi mají strach dát dítě k Belle ,která je novorozená upírka. Nakonec k tomu dojde a zjistí ,že Bella se umí velmi dokonale ovládat.Renesmé rychle roste a k Volturiovým se dostane zpráva o narozeném dítěti ,to vede až k válce mezi Cullenovými a jejich přáteli proti Volturiům.Během války se objeví dar Belly (Ochranný štít,odolnost vůdči ostatním nadáním) také Renesmé má vyjmečný dar ,dokáže pouhým dotekem ukázat i vidět život svůj i ostatních .Válka nakonec skončí a Volturiovi uznají svou chybu .Ale ani Cullenovi nezapomínají na smlouvu mezi nimi a vlkodlaky ,kteří je celou chrání.Renesmé má být s Jacobem.....

Zdroj: www.seznam.cz

Eclipse

3. ledna 2010 v 14:12 | :-) |  Eclipse
Celý příběh pokračuje ve třetím díle trilogie s poetickým názvem Zatmění (Eclipse). V tomto díle se Bella dostává do střetu se svými vnitřními pocity. Zjišťuje, že nedokáže ze svého života odsunout Jacoba Blacka, se kterým v předchozím díle trávila tolik společného času. Jacob ji pomohl přestát těžké období Edwardova bolestného odchodu. Zároveň si uvědomuje, že Edward i Jacob nemohou být přáteli ze dvou důvodů.

Za prvé - jsou odvěcí nepřátelé a každý stojí na jiné straně barikády. Za druhé oba usilují o získání Belly. Musí se proto rozhodnout mezi ohněm (Jacobem) a ledem (Edwardem). Její srdce je zmatené a tápe. Nechce ublížit ani jednomu z nich, ale je si vědoma, že okamžik volby se blíží a svou lásku může dát pouze jednomu. Pod tíhou vědomí, že druhému zlomí srdce, tuto volbu stále odkládá...

a více se zaplétá do milostné sítě. Ačkoliv se zdá, že se vnitřně přiklání k volbě stát se upírkou, aby mohla po Edwardově boku kráčet věčností. Zjišťuje, že není připravena a děsí se kroku do neznáma. Ačkoliv si je naprosto jistá, že Edward bude vždy stát po jejím boku, děsí ji ztráta lidskosti, přátel a rodiny. Jacob cítí její vnitřní neklid a snaží se přimět Bellu, aby se nevzdávala své duše kvůli upírovi.

Nabízí jí život se vším co k němu patří. Odvolává se na bolest, kterou upíři způsobili jeho kmeni. Vlastně díky nim musí po nocích pobíhat a střežit pomyslnou hranici jako vlk. Cítí k Belle víc než jen přátelství a bojuje s představou, že ji již nikdy nespatří živou a takovou jakou ji zná nyní. Jeho láska k Belle ho trápí víc než je schopen si připustit. Edward však vidí do jeho mysli a ví, jaké nebezpečí znamená přátelství Belly s Jacobem Blackem...

Na rozdíl od Jacoba však miluje Bellu nesobecky a nechává tak věcem volný průběh. Navzdory rivalitě jsou nakonec oba nuceni bojovat na stejné straně proti armádě novorozených žíznivých upírů, které stvořila Victoria, pomstychtivá upírka směřující k jedinému cíli zabít Bellu a pomstít tak smrt svého druha.

Zdroj: www.google.com , www.osobnosti.cz

New moon

3. ledna 2010 v 14:09 | :-) |  New moon
Isabella ,,Bella'' Swanová slaví své 18-té narozeniny s jejím přítelem Edwardem a jeho upíří rodinou. Zatímco rozbaluje své dárky se řízne o balící papír. Ačkoli Cullenovi nepijí lidskou krev, tak Jasper neodolá a zaútočí na Bellu. Edward ji sice v tu chvíli zachrání, ale v domění, že je s ním ve stálém nebezpečí se s ní rozchází a odchází i se svou rodinou z Forks. Bella má velké deprese a trpí. Snaží se utěšit a hodně času tráví s rodinným přítelem Jacobem Blackem. Jacob se jí snaží pomoci . Bella brzy zjišťuje že, když se dostane do nebezpečných situací, tak slyší Edwardův hlas.

Začne vyhledávat nebezpečí jako je třeba jízda na motorce. Mezi tím Jacob zjišťuje, že legendy jeho předků nejsou jen staré strašidelné rodinné historky. Jacob a jeho kamarádi z kmene Quileutů jsou opravdoví vlkodlaci, kteří se v blízkosti upíra ve vlkodlaka opravdu promění, aby mohli svůj kmen chránit. Bella tajemství Jakoba a jeho smečky však brzy odhalí. Vlkodlaci musí Bellu chránit před Viktorií, která se vrátila, aby pomstila svého druha Jamese, kterého zabil Edward.

Vlkodlaci zabijí Laurenta, který se snaží zaútočit na Bellu, ale Victorie opět uprchne. Jednou, když chce Bella opět slyšet Edwardův hlas, zkouší skočit z vysokého útesu do vody. Chytne ji však silný proud a začne se topit a toto uvidí i ve své vidině do budoucnosti Edwardova sestra Alice. Alice předpokládá, že je Bella mrtvá a spěchá do Forks. Co však ve své vidině neviděla byl Jacob, který Bellu zachránil.

Alice totiž nevidí ve svých vizích do budoucnosti vlkodlaky. Po příjezdu domů Bella zjistí, že je u nich Alice. Chce se vrátit zpět, Bella ji však přemlouvá, aby pár dnů zůstala. Alice zjišťuje, že Bella je na tom mnohem hůř než si myslela a ještě ke všemu se ji pokoušeli zabít Laurent s Victorií a kamarádí se s vlkodlaky. Při návštěvě Belly Jacob zvedne telefon a řekne dotyčnému, že Charlie je na pohřbu a zavěsí. Alice s Bellou zjišťují, že telefonát byl od Edwarda, který si myslí, že se Bella při skoku z útesu zabila a že míří přímo do Itálie, kde se chce nechat zabít nejmocnější (královskou) rodinou upírů Volturiovými. Bella s Alicí se okamžitě rozhodnou vydat se za ním, aby se ho pokusily zachránit…

Zdroj: www.google.com , www.osobnosti.cz

Twilight

3. ledna 2010 v 14:06 | :-) |  Twilight
Podle knižní předlohy od Stephenie Meyerové se na plátně kin objeví 21.11.2008 v USA a České Republice

Sedmnáctiletá Isabella "Bella" Swanová se stěhuje do deštěm zmáčeného městečka Forks,ve státě Washington. Zdá se jí, že na světě neexistuje nudnější místo - až do doby, kdy potká tajemného a velmi pohledného studenta místní školy Edwarda Cullena , který obrátí její život vzhůru nohama. Do Bellina příjezdu totiž Edward a celá jeho rodina úspěšně tajili před obyvateli městečka Forks svou dlouhou upírskou historii.

Ale ani teď není nikdo v bezpečí, ani Bella, člověk, který je Edwardovi nejdražší a on by pro ni udělal cokoliv. Do městečka Forks se totiž blíží trio upírů (Victoria, James a Laurent)pro které je Bella pouze kořist.

Zdroj: www.google.com , www.osobnosti.cz

Nejlepší foto z New Moon

1. ledna 2010 v 18:29 | :-) |  New moon
Zdroj: www.twilightnovelnovice.com

Základní údaje Quil

1. ledna 2010 v 18:15 | :-) |  Quil Ateara

JMÉNO: Tyson Houseman
POSTAVA: Quil
HRAJE: V Eclipse
NEPŘÁTELÉ: /
RODINA: La push
STAV: Vlkodlak
VÝJMEČNÉ NADÁNÍ: /

Stephenie Meyerová Životopis

1. ledna 2010 v 18:10 | :-) |  Stephenie Meyerová

Stephenie Meyerová se narodila v USA 23. prosince 1973. Vyrůstala v Phoenixu v Arizoně (který také užila ve svých knihách) se svými pěti sourozenci a nadále v Phoenixu žije.

Vystudovala Brigham Young University, je šťastně vdaná a má tři syny (Gabo, Seth a Eli). Sama psala během normálního života matky třech ani ne desetiletých kluků, a přesto (nebo proto) jsou její knihy skvělé. K první knize Stmívání získala inspiraci ze snu. Píše při poslechu hudby, nejvíce jí inspiruje skupina Muse.

Stmívání (Twilight) - její první román - vyšlo v roce 2005 a ještě téhož roku byla Stephenie označena za nejslibnější autorku roku. Momentálně Stephenie dokončuje úpravu textu druhého dílu, nazvaného.Příběh vypráví o obyčejné dívce jeménem Isabella Swan, která se přestěhuje z Phoneixu do klidného a deštivého Forks, kde se seznámí s podivným chlapcem-Edwardem Cullenem. Později se dovýdá děsivou skutečnost-Edward je totiž upír. I pres nebezpečí které jí hrozí se ale Edwarda nehodlá vzdát.

Nový Měsíc (New Moon) - vyšel v ČR v roce 2006. Je dalším pokračování Bellyina příběhu. Tentokrát Stephenie Bellu a Edwarda vystaví zkoušce, odloučí je od sebe. Bella i Edward to těžce nesou a když se Edward od své sestry Alice dozví že Bella se pravděpodobně zabila skokem z útesu, rozhodne se odjet do Itálie a požádat Volturiovi (nejmocnější upírská rodina) o smrt. Nakonec ho Bella s Alicí zachrání. Příběh tedy opět končí šťastně.

Zatmění (Eclipse) - původně to měl být polsední díl trilogie. Byl ale tak úspěšný, že Steph napsla ještě další pokračování. Vyšel v roce 2007 a je snad ještě napínavější, než předchozí dva. Nyní se Bella musí rozhodovat mezi láskou k upírovi Edwardovi nebo k vlkodlakovi Jacobovi. Mezitím jí o život usiluje upírka Victorie z prvního dílu z celou armádou novorozených upírů. Bellu zachraňuje Edward s rodinou i Jacob se s vou vlkodlačí smečkou. Příběh opět končí bez ztrát na životech, ale Bella se i na dále musí rozhodovat mezi upírem a vlkodlakem.

Rozbřesk - v srpnu roku 2008 byl dokončen čtvrtý díl a 25.3.2009 vyšel i v ČR. Je rozdělen na tři části: První - Isabella se vdala za Edwarda a po svatební cestě zjišřuje, že je nejspíš těhotná... s upírem Druhá - tentokrát příběh vypráví vlkodlak Jacob Black, který musí přihlížet jak těhotnou Bellu její dítě zabíjí Třetí - opět z pohledu Belly, která zůstala na živu a musí ochránit svou dceru před hrozícím nebezpečím.

Půlnoční slunce (Midnight sun) - Stephenie napsala ještě poslední díl k Twilight serii, ale ještě před dokončením se její dílo objevilo na internetu. Mayerová tedy odložila psaní na neurčito, protože jí velice mrzelo, jak bylo její dílo zneužito. MS by ale měl být stejný příběh jako první díl Stmívání, ale z pohledu upíra Edwarda Cullena.


Zdroj: www.osobnosti.cz , www.google.com

Základní údaje Riley

1. ledna 2010 v 18:01 | :-) |  Riley

JMÉNO: Xavier Samuel
POSTAVA: Riley
HRAJE: V Eclipse
NEPŘÁTELÉ: /
RODINA: Victoria
STAV: Upír
VÝJMEČNÉ NADÁNÍ: /

Základní údaje Bree

1. ledna 2010 v 17:57 | :-) |  Bree

JMÉNO: Joideile Ferland
POSTAVA: Bree
HRAJE: V Eclipse
NEPŘÁTELÉ: /
RODINA: /
STAV: /
VÝJMEČNÉ NADÁNÍ: /

Základní údaje Maria

1. ledna 2010 v 17:53 | :-) |  Maria

JMÉNO: Catalina Moreno
POSTAVA: Maria
HRAJE: V Breaking Down
NEPŘÁTELÉ: /
RODINA: Američtí kočovní upíři
STAV: Upír
VÝJMEČNÉ NADÁNÍ: /

Základní údaje Leah

1. ledna 2010 v 17:48 | :-) |  Leah Clearwater

JMÉNO: Julia Jones
POSTAVA: Leah Clearwater
HRAJE: V New Moon a Eclipse
NEPŘÁTELÉ: /
RODINA: Clearwaterovi
STAV: Vlkodlak
VÝJMEČNÉ NADÁNÍ: /